ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu

Kas

06/11/2023 tarihinde Kızılay'ın görev ve sorumlulukları üzerine farkındalık uyandırmak amacıyla okulumuz öğrencileri tarafından program düzenlenmiştir. Program kapsamında; bilgilendirici yazılar, sözler ve şiirler okunmuştur.  Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim görevlisi Doc.Dr. Seyithan DEMİRDAĞ tarafından  okulumuzda “Göç ve Çok Kültürlü Eğitim” konulu söyleşi gerçekleştirildi. Yapılan söyleşi ve sunumu öğrencilerimiz ilgiyle takip etti. Söyleşi sonunda Doc.Dr. Seyithan DEMİRDAĞ’A okul müdürümüz İhsan GÜNAY plaket takdim etti.

Bu güzel söyleşi için Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim görevlisi Doc.Dr. Seyithan DEMİRDAĞ’ A teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Pazar günü saat 10.30'da başlayan programımız, beden eğitimi öğretmenimiz Serpil GÜNDAL ve matematik  öğretmenimiz Zeliha ÇONAN'ın hazırladığı program çerçevesinde görevli öğrencilerimizin katkılarıyla coşku içerisinde kutlandı. Programımıza ilkokul ve lise öğrencilerimiz de şiir, konuşmalar ve koro çalışmaları  ile destek oldular. Emeği geçen kerkese teşekkür ederiz.

Programımıza Karapınar Belediye Başkanı, Karakol Komutanı, Parti Belde Başkanları, Okul ve Kurum müdürleri, muhtarlarımız, ilkokul ve ortaokul  tüm öğretmenleri ve halkımız yoğun bir katılım gösterdi.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN..

Ekm

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde  "Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri" kapsamında düzenlenen Şiir Yarışması

İlçe 1. si olan öğrencimiz İrem Su Tiryaki'yi tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.

Ekm

26 Ekim Perşembe günü şehit ailemizi ziyaret ettik ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programımıza davet ettik.

ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMIMIZ

1. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
  2. Belediye başkanının konuşması
  3. Okul Müdürünun konuşması
  4. Öğrenci şiirleri
  5. Müzik eşliğinde gösterilerA
  6. "Cumhuriyet ve Atatürk" orotoryosu
  7. "Cumhuriyet Kahramanları" tiyatro gösterisi
  8. Cumhuriyet şarkıları
  9. Kapanış

Tarih:29.10.2023 Pazar

Yer: Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu Bahçesi

(***Havanın yağışlı olması durumunda program kapalı pazar yerinde yapılacaktır.)

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Azaltma Gününü matematik öğretmenimiz Ümit AYDOĞAN ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile kutladlık.

Ekm

"4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" münasebetiyle farkındalık uyandırmak amaçlı pano oluşturulup okulumuz tören alanında kutlama programı düzenlendi. Programı hazırlayan türkçe öğretmenimiz Himmet ÇOKAL ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

13.10.2023 Cumagünü saat 11.30'da okulumuz bünyesinde Deprem ve Personel tahliye tatbikatları gerçekleştirildi. Öğretmen, öğrenci ve çalışanlarımız deprem esnasında ve sonrasında yapılması gereknleri uygulamalrı olarak yerine getirdiler. Okulumuz bahçesinde belirlenen toplanma merkezinde toplandılar. Yaklaşık 2 dakika süren tatbikat sonucunda toplanma merkezinde öğrencilerimize okul müdürümüz tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

Eyl

26 Eylül  Salı günü Yüce yaratıcımızın, Allah´ın insanlığa gönderdiği, rahmet elçisi, son ve en büyük peygamberimiz, Efendimiz Hz. Muhammed´in (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) kutlu doğumu münasebetiyle Mevlid-i Nebi Haftası programı okulumuzda düzenlendi.  Şiirler, hadisler, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve Kur'an tilavetinin olduğu güzel bir program icra edildi. Tören sonunda Karapinar Belediyesi öğrenci ve öğretmenlerimize kandil simidi ikramı yaptı. Programi hazirlayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Okulumuzda 2018-2023 yılları arasında okul müdürü olarak görev yapan Yıldızhan ÇELİKER hocamıza veda yemeğinde bir araya geldik. Kendisine okulumuza yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı teşekkür eder yeni görev yeri olan Barbaros Kutlutaş Ortaokulunda başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuzda Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız 16/09/2023 tarihi itibariyle başlayacaktır. Cumartesi günleri 8. Sınıf öğrencilerimizle yapacağımız kurslarımızın programına görselden ulaşabilirsiniz.

Eyl

12.09.2023 Çarşamba günü okulumuz bahçesinde Türkçe Öğretmenimiz Gürkan TAŞKIN ve görevli öğrenciler tarafından hazırlanan İlköğretim Haftası programını coşkuyla kutladık.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

MEZUNİYET 2023