ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu

Etiket Sonuçları: KARAPINAR BELEDİYESİ

Şbt

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Okul Müdürümüz İhsan GÜNAY  6 Şubat 2023 tarihinde hayatını kaybeden Canlarımıza Allahtan Rahmet Yakınlarına başsağlığı diledi.

Ara

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail BAŞ, İlçe Şube Müdürü Veli CENG ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail ÜZÜLMEZ' kulumuzu ziyaret etti.  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmal BAŞ Öğretmenlerimizle sohbet etti. Ziyeretleri teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz da 13.12.2023 tarihinde İl Jandarma Komutanlığından görevlendirilen uzman personeller tarafından  "Siber Güvenlik ve Dijital Bağımlılıkla Mücadele" semineri verildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında il düzeyinde gerçekleştirilen "Yunus Emre Sözlüğünden Afiş Yarışması" ve "Sözlük Tasarlama Yarışması " proje panosundan duyurusu yapıldı.

Kas

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Miraç GÖREN'in hazırladığı "Öğretmenler Günü Programı"nı 24 Kasım Cuma günü kutladık.

Programda öğretmenlik mesleğini anlatan, değerini ortaya koyan şiir ve yazılar öğrencilerimiz tarafından okundu.

Programı hazırlayan öğretmenimiz Miraç GÖREN'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca Okul Müdürümüz İhsan GÜNAY ve Karapınar Belediye Başkanlığınca hazırlanan ikram ve hediyeler öğretmenlerimize takdim edildi. Kendilerine teşekkürü borç biliriz.

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır!