ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu

1- ATIKTAN SANATA İLERİ DÖNÜSÜM YARIŞMASI

2- SIFIR ATIK PROJELERİ YARIŞMASI

3- İYİ UYGULAMA YAPAN OKUL YARIŞMASI

Kategorilerinde yarışmalar yapılacaktır. Son başvuru tarihi 26 Şubat 2024 ve ödül veriş tarihi 30 Mart 2024'tür.

Şbt

Bakanlığımız tarafından 21 Nisan 2024 tarihinde yapılacak 2024 İOKBS (Bursluluk Sınavı) başvuruları başladı.

Ekm

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 25.10.2023 Çarşamba  günü saat 13:00’de aşağıdaki gündem doğrultusunda okulumuzda yapılacaktır.
                Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

İhsan GÜNAY

GÜNDEM MADDELERİ                      :

1.     Açılış Yoklama,

2.     Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

3.     Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi),

4.     Gündem Maddelerinin okunması ve İlaveler,

5.     Okul Müdürü İhsan GÜNAY’ın Açılış Konuşması,

6.     Okul Aile Birliği Faaliyet Raporunun okunması, OYLANMASI,

7.     Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporunun okunması, OYLANMASI,

8.     Tahmini Bütçenin okunması ve okunması, OYLANMASI

9.     Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun oluşturulması,

10.   Yeni Yönetim Kuruluna harcama yapabilmesi ve bağış toplanabilmesi,

için Genel Kurula yetki verilmesi ve OYLANMASI,

11.   Dilek ve Temenniler, kapanış.

Ekm

2023-2024 KARAPINAR ABDULLAH GÜPGÜPOĞLU ORTAOKULU 1.DÖNEM 1. ORTAK SINAV TARİHLERİ

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda açılacak Destekleme ve Yetiştirme Kursu başvuru tarihleri Millî Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı kılavuzda belirlenmiştir. Kurslara katılım sağlayacak öğretmen ve 8. sınıf öğrencilerimize duyurulur. 24-28 Ağustos 2023 tarihleri arasında başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.