ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “ Çocuk Gözüyle Atatürk” konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz 8-A sınıfı öğrencisi Gizem TİRYAKİ ilçe 2.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuz tüm öğrenci ve öğretmenleri ile Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulu'nun hazırlamış olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katıldık.  Emeği geçen öğretmen öğrencilere teşekkür ederiz.

Nis

Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen:

1. Masa Tenisi Turnuvası

2. Futbol Turnuvası

3. Dart Atma Oyunu Yarışması

4. Resim Sergisi

Okulumuz bünyesinde öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşmiştir. Bayram havasında gerçekleştirilen etkinliklerde okulumuz öğrencileri coşkuyla etkinliklere katılım sağlamıştır. Ödüllendirme 26 Nisan Cuma günü gerçekleşecek olup öğrenciler arası paylaşım, sorumluluk alma bilinci, kurum kültürü, okula bağlılık yönlerinden gelişim hedeflenmiştir. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz bünyesinde 18.03.2024 Pazartesi günü okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Safiye KILIÇ tarafından görevlendirilen öğrencilerimiz ile birlikte 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Okul panomuz hazırlandı.

Mrt

Okulumuz  8. sınıf öğrencisi İrem Su TİRYAKİ  18 Mart Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında yapılan 'En Büyük Destan Çanakkale' konulu şiir yarışmasında ilçe birincisi oldu. Öğrenci ve Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Türkçe Öğretmenimiz Gürkan TAŞKIN ve görevli öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programını 12.03.2024 tarihinde okul bahçemizde  kutladık.

Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz tarafından programda günün anlam ve önemine uygun konuşma, şir ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Belirli günler ve haftalar panomuz güncellendi.

Mrt

Okulumuzda 08.03.2024 Cuma günü bilişim teknolojileri  öğretmenimiz Erdinç ÇELİK rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamş olduğu program ile Dünya KAdınlar Gününü  kutladık.

Mrt

Okulumuzda 06.03.2024 Çarşamba günü matematik öğretmenimiz Zeliha ÇOBAN rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamş olduğu program ile Yeşilay Haftasını kutladık.

Mrt

29 Şubat 2024 Perşembe günü okulumuz fen ve teknoloji öğretmeni Şeyma Özdemir rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile vergi haftasını kutladık.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yönelik "Sağlıklı Yaşam Semineri" düzenlendi.

Semineri veren Çaycuma İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli

Dr. Süleyman Süleymanoğlu, Hemşire Süreyya Sağlam ve Hemşire Türkan Karakoç'a teşekkür ederiz.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi "kapsamında tüm sınıflarda Deyimler ve Atasözleri üzerinden "Anlat Bakalım" etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi "kapsamında okulumuz öğrencilerinin yaratıcılığı ve çizim yetenekleriyle  "Deyimler ve Atasözleri resimleme etkinliği yaptık.Etkinlik sonucu oluşturulan eserleri proje panosunda sergiledik.

Şbt

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Okul Müdürümüz İhsan GÜNAY  6 Şubat 2023 tarihinde hayatını kaybeden Canlarımıza Allahtan Rahmet Yakınlarına başsağlığı diledi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında tüm sınıf düzeylerinde "Hatırlatmaya Etkinliği" ve "Anlamını Bul Etkinliği" yapıldı.

Ock

12.01.2024 tarihinde okulumuz öğretmenlerinden Serpil ARAT'ın hazırlamış olduğu program ile Enerji VerimliliğiHaftasını kutladık.