Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli eğitiminin amaçları ışığında; geçmişle geleceği bütünleştiren, öğretmen olmanın idealini yaşayan, heyecanlı dinamik, üretken ve fark edilen bir okul toplumu oluşturmaktır.

Misyon: Öğretmen öğrenci veli işbirliğini sağlamak, Öğrencilerimizi nitelikli bireyler olarak yetiştirmek, Öğrencilerin kendilerini ifade etmesi,birlikte yaşama becerilerini geliştirmesi için onlara rehberlik etmek, Tüm sosyal faaliyetlerinde ve günlük yaşamında başarılı öğrenciler yetiştirmek amacıyla okulumuzda sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemek, Öğretmen ve öğrenciye gerekli donanım ve imkanları sağlamak, Ezbercilikten uzak, kullanılabilir bilgilere sahip nesiller yetiştirmek amacıyla, çağdaş eğitim metotlarından yararlanmak, Personel ve öğrencilerin bulunmaktan memnun olduğu bir aile ortamı oluşturmak, İlgili kurumlarla işbirliği içinde olmak, Kurum kültürü oluşturmaktır.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi günleri 08.50-15.25
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Hentbol, Futbol, Masa tenisi
Bilimsel Etkinlikler: Bilge Kunduz, Bilim uygulamaları, Matematik Uygulamaları
Proje Çalışmaları: Kodlazon, Tübitak 4006, Etwinning projeleri, Tübitak Bu Benim Eserim

Telefon - 0 372 628 30 12

Belgegeçer - (372) 628 3012

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://kago.meb.k12.tr

Adres - Karapınar Beldesi Merkez Mah. Ali Yılmaz KESER 1 Sk. No 6/1 Çaycuma/ZONGULDAK

Fen Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - Karapınar Belediyesi

Ulaşım Çaycuma´dan düzenli minibüs seferleri.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Zonguldak merkeze 60 km. Çaycuma merkeze 20 km.